2012-02-03 22:23:31• hírek • Szatmar.ro

Behavazott a kosárlabdának

Hatalmas gondot okoz már napok óta a nagy hideg és a rengeteg mennyiségű hó, ami elsősorban az ország déli részét bénította meg. Ezért nem csak vasúti és buszjáratokat járatokat, légi utakat töröltek el, hanem a kosárlabda élvonalbeli bajnokság hétvégi fordulóját is. Mind a női, mind pedig a férfi pontvadászatban.

A döntés az egész mezőnyben a Szatmárnémeti VSK-t érintette a legkevésbé. Mészáros Anitáék már korábban is tudták, hogy nem utaznak el Sepsiszentgyörgyre. A hét végére aztán az is kiderült, hogy azt a meccset már nem is kell bepótolni: a székelyföldi gárda csődbe ment és visszalépett az élvonaltól.

A zöld-fehérek néhány éve még bajnoki döntőt játszottak, ám az idei szezon előtt a megyei és a városi tanács megvonta az anyagi támogatást, mondván: nem tudják ellenőrizni a kiadásokat. A klub vezetősége most bejelentette: a Bball6 játékjogán a második vonalban folytatják.

A román szövetség közleménye szerint a most elhalasztott fordulót február 9. vagy 22-én pótolják. Az már viszont biztos, hogy a VSK 9-én pótolja a korábbról elmaradt, Brassó elleni hazai meccsét, majd 19-én a Targovistét fogadja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: